Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


TISZTELT POLGÁRTÁRSAK
felhivom azon polgártársak figyelmét akik nem voltak választani az 1. fordulóban hogy ne mulasszák el a lehetőséget  hogy Önök is döntsenek  Szlovákia  jövőjéről. Ne válasszanak olyan személyt aki  családi fészkét kétszer felboritotta férjeinek megcsalásával A két rossz közűl válasszák a kisseb rosszat.

VÝZVA  K OBČANOM MAĎARSKEJ MENŠINY

Vážení maďarský spoluobčania, poďte voliť v 2. kole prezidentských volieb a tiež rozhodnite o budúcnosti Slovenska a nedovoľme, aby sa prezidentom stala osoba, ktorá dva krát podvodom – nevernosťou rozbila svoj rodinný krb. Ak jej dáte svoj hlas tak môžeme očakávať, že sa dopustí vlastizrady a Slovensko zapredá bez súhlasu občanov. Američanom dovolí zo Slovenska urobiť atómové vojenské základne z ktorých sa stane bojisko v Americko – Ruskej vojne, ktorú rozpúta Amerika.

VOĽME OBČANA O KTOROM VIEME ČO JE ZAČ A KTORÝ PRE SLOVENSKO V EÚ PARLAMENTE NIEČO AJ UROBIL !!!

 

 

Államelnök vásztáson voksoljunk Bugár Bélára, jobb nincs.

Bugár Béla blogjából
Áldás lenne Szlovákiának, ha állampolgárai csak tényeken alapuló megfontolt lépéseket követelnének. Ne akarjanak olyan politikusokat, akik emóciók alapján döntenek és utasítsák el azokat a politikusokat, akik csak azt mondják, amit az emberek hallani szeretnének. Ez csak álpolitizálás, "pszeudopolitika", amely a túl olcsó politikai pontok megszerzéséért történik.  Az olcsó pontokért túl nagy árat fizethetünk. Ma a populisták fénykorát éljük.
Olyan politikusokat akarjanak, akik nem populárisan, hanem helyesen cselekednek.  és nem csak populárisan.
Szlovákia számára nincs más út.

Kassa megyében Pataky Károly indul a megyeelnöki posztért

Saját megyeelnökjelöltet állít a Híd Kassa megyében, a posztért Pataky Károly, Királyhelmec jelenlegi polgármestere indul.

Jakab Elemér, a párt kerületi elnöke úgy gondolja, Pataky jó jelölt, aki nemcsak Kassa és környéke számára jelenthet esélyt a szükséges fejlesztésre, hanem a kerület távolabbi régióiba, a Tőketerebesi, a Nagymihályi és a Rozsnyói járásba is jelentős pozitív elmozdulást, fejlődést hozhat. "A megye minden szegletében új lendületre van szükség. Legyen az az infrastruktúra és az idegenforgalom fejlesztése vagy új munkahelyek teremtése," nyilatkozta Jakab Elemér. Úgy gondolja, Pataky Károly Királyhelmec polgármestereként már bizonyította, hogy nemcsak tudja, mire van szükség a keleti végeken, ezt meg is tudja valósítani.

A Híd a kerületi elnök szerint több párttal is tárgyal a megyeelnök-jelölt támogatásáról. "Olyan jelöltet szeretnénk, akinek nemcsak Kassa és környéke érdekeit képviseli, hanem az egész megyéét, Ágcsernőtől és Szobránctól egész Rozsnyóig,"tette hozzá Jakab Elemér.

Pataky Károly 1977. április 13-án született Királyhelmecen. Nős, két gyermek édesapja. Alap- és középfokú tanulmányait Királyhelmecen végezte, majd közgazdász diplomát szerzett Kassán, vállalati management szakon. Később a Budapesti Corvinus, valamint a Selye János Egyetem segédtanára volt. Ezt követően a királyhelmeci szakközépiskola óraadójaként, illetve a Királyhelmeci Városi Hivatal kulturális osztályának szakelőadójaként, később pedig a város főellenőreként dolgozott. A Tőketerebesi járás elöljárója, majd a Kassa Megyei Önkormányzat ellenőre volt. A Híd párt egyik alapítója, az országos tanács és kerületi elnökség tagja – a tőketerebesi járási szervezet elnöke. Szülővárosában 2006-ban és 2010-ben is önkormányzati képviselőnek választották, 2014 decembere óta Királyhelmec polgármestere.
A HÍD-MOST SZÁMA A PARLAMENTI VÁLASZTÁSOKBAN 2016.március.5.

 

Kép                 
 11

 


TISZTELT POLGÁROK! 

HA SZIVÜKÖN VISELIK A SLOVÁKIÁBAN ÉLŐ NEMZETISÉGEK BÉKÉS EGYÜTTÉLÉSÉT VÁLASSZÁK EZT A SZÁMOT. 

 


 

A Híd polgári párt. Alapelvei a polgári egyenlőség és az együttműködés. Ezeken alapuló alternatívát nyújt mindazoknak, akik békében és biztonságban akarnak élni, dolgozni és vállalkozni. Hiszünk abban, hogy a nyitottság, tisztesség, szolidaritás, felelősség és tolerancia azok az alapelvek, amelyek lehetővé teszik az együttműködést és a közösen vállalt célok elérését. A Híd a társadalmi ellentétek enyhítésére törekszik és nem próbál újabbakat létrehozni.
Demokratikus alapelvek
Sziklaszilárdan hiszünk abban, hogy a demokrácia az egyetlen út előre. Csak a demokrácia képes garantálni mindnyájunk szabadságát és biztonságát, alapvető jogainkat, még akkor is, ha működése láthatóan elmarad az ideálistól. Szerintünk nem azon kell gondolkoznunk, hogy mire cseréljük le a demokráciát, hanem hogy hogyan csináljuk jobban. Arra fogunk törekedni, hogy a lehető legrugalmasabban reagáljunk azokra a kihívásokra, amelyeket a mára megváltozott politikai környezet jelent.
Európa és a világ
A Híd európai párt, és hiszünk abban, hogy a közös polgári Európáé a jövő. Szlovákia csatlakozása az Európai Unióhoz és az eurózónához az ország újkori történelmének egyik legpozitívabb vívmánya. Részt szeretnénk venni közös európai értékeink védelmében és fejlesztésében, és szeretnénk hallatni hangunkat az EU gazdasági integrációja kapcsán is.
Társadalmi szolidaritás
A társadalmi szolidaritás az a kötőanyag, amely egyben tartja közösségeinket. Bár nehéz időket élünk, a szolidaritás nem csupán kötelességünk, hanem egyik legfontosabb közös értékünk is. A Híd kiáll mindazok mellett, akik túl gyengék ahhoz, hogy érvényt szerezzenek igazuknak. Törekedni fogunk a szociális biztonság megteremtésére Szlovákia minden polgára számára, legyen szó bármely hátrányos helyzetű régióról vagy csoportról.

 


 Kompletné výsledky volieb

Ha a keletszlovákiai részre kívancsi, kattincson az alábbi linkre.

Čítajte viac: http://volby.sme.sk/c/5421938/kompletne-vysledky-volieb.html#ixzz0qqBIjnXd

Tisztelt weboldalam látogatói és polgárok!

Köszönetemet fejezem ki azoknak akik a HÍD-MOST- ra voksoltak, és ezáltal hozzá járultak a békés együttélés megteremtéséhez a Slovákiai polgárok között. Együtt a szebb és gazadaságosab jövőért!

A HÍD-MOST SZÁMA A PARLAMENTI VÁLASZTÁSOKBAN 

 

Kép                 
18

 

TISZTELT POLGÁROK! HA SZIVÜKÖN VISELIK A SLOVÁKIÁBAN ÉLŐ NEMZETISÉGEK BÉKÉS EGYÜTTÉLÉSÉT VÁLASSZÁK EZT A SZÁMOT.